Lager 157 öppnar på Bolltorps handelsområde

Det är nu klart vilken butik som flyttar in i lokalen där Järnia Outlet tidigare huserade i på Bolltorps Handelsområde i Alingsås. Det blir klädjätten Lager 157.
– Etableringen stärker Alingsås som handelsstad, skapar nya arbetstillfällen och innebär fler besökare till kommunen som helhet, säger hyresvärden PA Ekström vd Ekström Fastigheter i Alingsås AB.

Den 20 maj öppnar kläd och modebutiken Lager 157 butik på Bolltorps handelsområde i Alingsås. Det blir kedjans 47:e butik i drift. Kedjan siktar på att göra öppningen till en stor stadsfest med spännande överraskningar.

– Med butik i Alingsås får också Vårgårda och nordöstra Göteborg med orter som Floda och Lerum bekvämt avstånd till en 157-butik, säger Jessica Carlsson Retailchef på Lager 157 i ett pressmeddelande.

– Det är fantastiskt kul att få öppna en till butik så här nära vår hemmaplan och vi ser verkligen fram emot att kunna serva området i en högre grad genom närheten. Med 1800kvadratmeter får vi precis plats med hela sortimentet, så det känns verkligen bra, fortsätter hon.

Modekedjan har sitt säte, huvudkontor och allra första butik i Gällstad. Siffrorna 157 kommer från länsväg 157 som går förbi där den första butiken i Gällstad ligger.

Under 2018 etablerades en butik i Borås och kedjan har sett utrymme för att göra ytterligare en etablering i närområdet.

– Det är oerhört positivt för både Alingsås kommun och Bolltorps handelsområde att Lager 157 väljer att etablera sig här. Lager 157 har ett mycket konkurrenskraftigt koncept och stor attraktion, vilket erbjuder möjligheter att attrahera nya kundgrupper, inte minst från grannkommunerna, säger PA Ekström vd Ekström Fastigheter.